Menu

Inschrijving

Terugkom-moment - Schrijf je in op ONZE SITE 

Schrijf je in op onze site ! https://www.terugkommoment-eureka.be/ 

Door de stijgende corona cijfers en het verplichte telewerk, zijn wij genoodzaakt om het kantoor in Veurne enkel te openen op afspraak.  We zijn telefonisch bereikbaar uiteraard en alle praktijklessen gaan in alle veiligheid door. 

U mag bellen, mailen of via onze site ( groene knop ) winkel op afspraak, boeken.  Tot vlug! 

 

Om het voor iedereen wat vlotter te laten verlopen hebben we op de pagina “vrije plaatsen” reeksen geplaatst voor de rijbewijzen auto (B) tractor (G), brommer (AM), moto (A),auto en aanhangwagen (BE), vrachtwagen met vakbekwaamheid en zonder vakbekwaamheid (C), en vrachtwagen en aanhangwagen (CE).  Indien u geen afspraken kan vinden die u passen, kan u uiteraard contact opnemen met ons en maken wij voor u een planning op maat. U kunt ons ook elke dag telefonisch contacteren indien u verdere informatie wenst te bekomen.

Bent u of zijn uw chauffeurs onderworpen aan de vakbekwaamheid (code 95)?
Dan moeten u of uw chauffeurs elke 5 jaar minstens 35 uur nascholing volgen om deze vakbekwaamheid te kunnen behouden. Autorijschool Eureka werkt samen met TRANSPORT ACADEMY! Via onderstaande link komt u terecht op de pagina met datums en de mogelijkheid om in te schrijven. De cursussen gaan door op onze locatie : Eureka Strandlaan 217 8670 Koksijde
Nascholing vakbekwaamheid